O nama

Profil tvrtke

Društvo Termag osnovano je 1989. godine kao zastupništvo inozemnih tvrtki. Nakon godina ekspanzivnog razvoja i osvajanja novih tržišta, postali smo vodeća tvrtka na tržištu obojenih metala. 

Strateškom orijentacijom prema kupcima i naglašenim ispitivanjem njihovih želja i potreba, proširili smo svoju izvornu djelatnost na prodaju novih programa građevinske limarije, grijanja i hlađenja, vodoinstalacija, keramike i opreme za kupaonice te opreme za zaštitu na radu. U suradnji s najvećim proizvođačima građevinske limarije u Hrvatskoj i Italiji počeli smo razvijati distribuciju na ovim prostorima te smo se s vremenom razvili u jednu od vodećih tvrtki koja nudi građevinsku limariju. 

Tržišnu poziciju učvrstili smo otvaranjem vlastitih prodajnih centara u Rijeci (Kastav i Matulji), Sesvetama, Puli i Splitu. S vremenom smo razvili i vlastitu proizvodnju koja je smještena na dvije lokacije (Matulji i Sesvete). 

Termag danas

Danas je Termag tvrtka koja zapošljava 100 djelatnika te raspolaže sa 35 000 m2 proizvodno-skladišnih, prodajnih i uredskih prostora na 7 lokacija. 

U poslovanju Termaga svaki kupac ima posebno mjesto i uvijek može računati na cjelovitu i vrhunsku uslugu, od same ponude i narudžbe do distribucije i sve potrebne logistike

Struktura

Danas se tvrtka Termag sastoji od 6 različitih odjela. Djelatnost tvrtke prikazana kroz djelatnosti pojedinih odjela, odnosno kroz njihov proizvodni asortiman, uključuje:

Vizija, misija i korporativne vrijednosti

Vizija društva Termag je biti tvrtka koja svojom inovativnošću postavlja nove standarde u svim područjima svog djelovanja konstantno pronalazeći nove mogućnosti i prilike na tržištu na korist svih naših kupaca, zaposlenika, uprave te društva u cjelini.

Naša misija je temeljiti svoj rast i konkurentnost na osluškivanju potreba tržišta kao i aktivnom sudjelovanju u podizanju standarda kvalitete u proizvodnji i distribuciji proizvoda iz naših djelatnosti.

Zaposlenici

Naši ciljevi i poslovni rezultati poticaj su za kontinuirano ulaganje u razvoj. U dinamičnom poslovnom okruženju rastemo i razvijamo se, zahvaljujući svojem najvećem potencijalu, timu visokoobrazovanih mladih i iskusnih ljudi, koji ulažu u svoja stručna znanja i vještine da bi opravdali povjerenje kupaca.

Timski duh naših djelatnika odražavao se kroz vrhunske rezultate u jedrenju koje su posade sastavljene od naših djelatnika postizale na jedrilicama Termaga.

Zajednica i okoliš

Naš odnos sa zajednicom ostvarujemo kroz donacije i sponzorstva kojima podupiremo udruženja i projekte čiji su ciljevi zaštita okoliša, očuvanje kulturne baštine, obrazovanje te energetska učinkovitost. 

Ostale informacije

Naziv tvrtke: Termag d.o.o. 
Sjedište tvrtke: 51211 Matulji, Kvarnerska cesta 35 
Upisana u sudski registar: Trgovački sud u Rijeci, mbs: 040049266 
Temeljni kapital: 21.900.000,00 kn uplaćen u cijelosti 
Član uprave: Miljenko Lukanović 
OIB: 23906639896, MB: 3464814 
Banka kod koje se vode računi: 
Erste & Steiermaerkische bank DD, Jadranski trg 3 a, Rijeka 
IBAN: HR6524020061100074306
 

Preuzmi prezentaciju

Termag odjeli

Prijavite se na naš newsletter